Si eres joven y necesitas un empleo este es tu sitio!

Aquí encontrarás información detallada de la empresa AXXON y podrás acceder al listado de ofertas de empleo, datos de contacto e información de la empresa.

AXXON


Axxon és una empresa especialitzada en la gestió de les persones a les organitzacions que aporta solucions integrals en matèria d’externalització de la Gestió de la Temporalitat, Selecció de Personal, Outplacement Formació i Consultoria. La nostra experiència en l’assessorament empresarial ens ha fet coneixedors d’una realitat social i econòmica del mercat laboral que ens ha permès aportar valor afegit als nostres serveis en aquestes quatre àrees de treball.

La nostra Missió és la de realitzar serveis d’alta qualitat i de forma competitiva, amb projecció a llarg termini i dirigits a aconseguir la satisfacció dels nostres clients, treballadors i empresaris, d’acord amb l’entorn humà i econòmic-social.

La nostra Visió és la de ser una empresa rentable i amb un creixement autossostingut, tot expandint la seva participació en el mercat, d’acord amb el més altcompromís ètic-empresarial, formant part de la cadena de valor dels clients i dins un entorn que fomenti el creixement personal i professional.

En l’àmbit del treball temporal, Axxon actua amb el convenciment que l’activitat de treball temporal és una eina eficaç i de valor tant per al candidat com per l’empresari. En aquest àmbit, el temps de resposta i l’optimització de recursos són molt sovint els principals beneficis que els clients esperen d’una organització com la nostra. L’especialització de les nostres divisions ens permeten focalitzar les necessitats de diferents perfils professionals i donar així resposta, amb la màxima agilitat possible, a les expectatives dels nostres clients: empreses, candidats i treballadors.

En l’àmbit de la selecció, l’Outplacement, la formació i la consultoria, Axxon esdevé segur i eficient a l’hora de disposar de directius i professionals qualificats. El desenvolupament de les competències professionals i la implantació d’eines de gestió que permetin orientar les persones cap a l’assoliment dels objectius de l’organització són els elements claus de diferenciació i valor afegit.

Actividades

  • Treball temporal,Outplacement,formació

Datos de Contacto

  • Nombre: AXXON
  • Dirección: C/Barcelona 2
  • Provincia: Barcelona
  • Población: Girona
  • Telefono: 972 224 940
  • Web: http://www.axxon.cat/

Ofertas publicadas

Ofertas trabajo AXXON
Fecha Puesto Provincia CV inscritos
Ofertas trabajo AXXON
03/02/2010 Administratiu departament marketing Girona [0]
08/01/2010 ASSISTANT DEPARTAMENT PREVISIÓ SOCIAL Barcelona [3]
05/01/2010 Administratiu/va departament de producte Barcelona [7]
10/12/2009 Recepcionista/Secretària bufet advocats Girona [5]
03/12/2009 DIPLOMAT/DA TURISME - AEROPORT GIRONA Girona [0]
18/11/2009 RECEPCIONISTA HOTEL 5* (ANGLÈS I RUS) Barcelona [12]
18/11/2009 GESTOR/A COMERCIAL SECTOR HOTELERIA Barcelona [10]
18/11/2009 DEPENDENTA BOTIGA CALÇATS BAIX EMPORDA Girona [13]

Solicitar presupuesto Online

Ahorre tiempo solicitando su presupuesto de forma rápida y cómoda a las diferentes empresas registradas en EmpleoJovenes.com.
Solicitar presupuesto a AXXON

Pedir presupuesto

Empleo jovenes - Portal de empleo para jóvenes en España. Ofertas de empleo y trabajo.  www.empleojovenes.com

Candidatos

Diseño Web - Desarrollo Web